“Casual” стилът или ежедневното облекло

casual, стил, ежедневно мъжко облекло

Стилът на всеки мъж е част от неговата идентичност. 

Начинът, по който изглеждате, е пряко отражение на толкова много основни черти на вашата личност. Независимо дали искате да го признаете, или не, няма съмнение, че стилът играе решаваща роля както в личния, така и в професионалния ви живот.

В тази статия ще ви запознаем и с модните попадения, които задължително трябва да присъстват в гардероба ви, ако искате да постигнете актуалните визии.

Любима мъжка визия при мъжете

Знаете ли коя е любимата мъжка визия на повече от 60% от съвременното мъжко население? Това е всяка визия, свързана с “casual” стила – всяко мъжко облекло, което се характеризира като небрежно!

“Casual” стилът или ежедневното облекло се характеризира със своето спокойствие, леката доза елегантност, и това, че е перфектно за ежедневието. Тези дрехи обикновено съчетават личен комфорт и индивидуалност – тъй като трябва да комбинирате различни дрехи, за да създадете своя уникален аутфит.

Експериментирайте с разнообразни модели и открийте кое работи най-добре за вас. Можете буквално да носите това, което искате. Някои спортни мъжки костюми могат да се причислят и към “casual” стила, ако се комбинират с кецове и тениска например.

“casual” стилът може да се тълкува по различни начини в зависимост от ситуацията и мястото. Това ви изправя пред трудната задача да измислите какво да облечете, за да намерите баланс между официално и неофициално облекло.

Ежедневното облекло обикновено се върти около набор от основни и класически модели, които формират градивните елементи на вашия личен стил. От удобни мъжки дънкови панталони или спортен мъжки панталон, до ежедневни мъжки ризи и маратонки. Без значение какво ще изберете, най-важното е да се чувствате уверено и комфортно.

Какво трябва да присъства в гардероба ни?

Деним

casual, business, wear, everyday, trending, businessman, gentleman, nakka fashion

Ако искате да изглеждате по-стилно, изберете качествен чифт дънки с прави крачоли в тъмен цвят. За по-непринуден аутфит изберете модели в по-светли нюанси. Денимът винаги е надеждно решение и може да бъде съчетаван по различни начини.

Стилни мъжки тениски

Елегантните мъжки тениски с яка също са съществена градивна част от гардероба и съвременния живот на всеки мъж. Нежният памук, от който са изработени повечето тениски с яка, ги превръща в изключително комфортни, стилни и същевременно елегантни – може да се носят с всичко, дори и с официално мъжко сако.

Основното правило за всяка тениска е тя да бъде удобна и комфортна. Може да изберете и класическа памучна тениска с широко деколте в класически цветове, за да я съчетаете с всичко. Бялото, черното, сивото и бежовото са добри отправни точки.

Поло блузи

Едно ниво на формалност над тениската, поло блузата е друго важно допълнение към спортно-елегантната мъжка мода. Няма как да сбъркате, когато се обличате небрежно, ако комбинирате първокласен чифт дънки с поло блуза.

Не е нужно да харчите много пари за добър мъжки пуловер с поло яка, но трябва да сте сигурни, че той отговаря на вашето телосложение.

Ежедневни ризи

Ежедневните мъжки ризи с дълъг или къс ръкав са от съществено значение, когато искате да изглеждате небрежно, но същевременно стилно, отличавайки се от тълпата. За по-непринуден външен вид може да навиете ръкавите на вашата мъжка риза.

Точно както с тениските, трябва да започнете да изграждате практичен гардероб с основни цветове и модни артикули. Класическата бяла риза е точното попадение.

„Чино“ спортен мъжки панталон

Спортните мъжки панталони „чино“ се свързват с мъже, които имат отличен стил, но също така знаят как да се забавляват. Поло тениска, комбинирана с „чино“, вместо с дънки, незабавно ще промени цялостния ви външен вид. Удобни и стилни, „чино“ панталоните могат да ви помогнат да постигнете малко по-елегантен ежедневен стил.

 

Обувките не са за пренебрегване дори когато се обличате кежуал. За щастие пазарът за луксозни маратонки отбеляза удивителен растеж през последните няколко години, като всеки месец се пускат нови модели от висок клас.

За да постигнете перфектния ежедневен аутфит, заложете на бели маратонки, които могат да се носят с почти всичко. Изберете кожа, ако искате малко по-стилна визия. Черното, сивото и бежовото отново са най-класическите цветове, с които може да съчетаете всичко от гореизброените модни артикули.