С какво мъжките ризи от лен превъзхождат останалите?

ленени ризи
ленени ризи

Предимствата на ризите от лен

Ризите от лен са еднакво подходящи за работа, за бизнес ангажименти и за свободното време. Неустоими са в горещото време, тъй като не пречат на кожата да диша свободно и предотвратяват неприятното изпотяване. Ленът като материал има предимството да заличава несъвършенства във фигурата, като умело прикрива проблемни зони. С мъжките ленени ризи от онлайн магазина на Nakka Fashion винаги ще изглеждате елегантно, модерно и стилно. Освен традиционната бяла риза, можете да разнообразите гардероба си с цветни, красиви модели.

Видове: 

  • с дълги ръкави – за създаване на по-строг и делови вид, отличаващи се с тонална или контрастна бродерия, навиващи ръкави и др.;
  • с къси ръкави – безупречно вписващи се в лекия градски стил, вталени или свободни.

Как се носи мъжка риза от лен?

Нейното предимство е, че може да се комбинира в различни трендове. Материята се мачка лесно, но това придава бохемско излъчване както на мъж в зряла възраст, така и на всяко момче. Градската среда предполага подобен уличен аутфит и арт визия. Макар и с дълъг ръкав и от по-груба материя, ленената дреха е подходяща за лятото, тъй като държи хладно. Особено предпочитани от господата в жегите са моделите с къс ръкав, когато търсят по-небрежен стил. Материята е с предимство и за времето на плажа, тъй като съхне бързо.

Всеки мъж, който държи на безупречния си външен вид, трябва да има и от двете разновидности. Някои от тях са подходящи за комбинация със сако, други са създадени с дизайн и кройка за свободно носене върху панталона, като за тази цел задължително трябва да са с подходяща дължина.