КОИ СМЕ НИЕ?

блог, Nakka Fashion, мода, съвети, мъжка мода, тенденции

Като Nakka Fashion, ние сме марка за официално мъжко облекло, предпочитана от съвременните, рационални и успешни мъже. С нашата новаторска визия, която се противопоставя на годините и нашите колекции от италиански платове, ние продължаваме да бъдем незаменими за градските професионалисти. Ние поемаме водеща роля с иновациите, които внасяме в модната индустрия, интерпретираме тенденциите със собствен стил и ги представяме на мъжете. Предлагайки опции за различни възрастови групи, нашите колекции предлагат на мъжете най-удобното изживяване при ежедневно носене. Костюми, в които можете да се движите свободно в натоварена бизнес среща, ежедневни дизайни, които предлагат комфорт за неделна закуска, най-елегантните смокинги за специални събития или плетива, които ви стоплят на ски ваканция, са някои от елементите, които обогатяват изживяването на Nakka Fashion.

кариран мъжки костюм, сватбен костюм, бизнес облекло, офис, елегантна визия, модни тенденции, мъжка мода, nakka fashion

Нашата визия:

„Да бъдем предпочитаната марка в България и международните пазари, където оперира като модна марка за търговия на дребно“

Нашата политика за качество:

Ние ще представим марката NAKKA FASHION в България и пред света, като гарантираме удовлетвореността на клиентите с качествени продукти и услуги и чрез постоянно подобряване на ефективността на процесите на обслужване и системата за управление на качеството, като отчитаме рисковете и възможностите.